avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire taxa de poluare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire taxa de poluare auto

As vrea sa stiu daca dvs. stiti care sunt practicile judiciare in Craiova vis-a -vis de restituirea taxei de poluare auto si daca cunoasteti in Craiova un avocat care este specializat in aceasta problema. Mentionez ca fiscul din Craiova mi-a respins contestatia pentru o limuzina luata din Germania pentru care am platit 4.500 lei ca sa o inscriu. Mentionez ca pe 09. 01.2011 expira termenul contestare de 6 luni si as vrea sa intentez o actiune in rastimpul care a ramas. Cu ceva timp in urma am fost anuntat de dvs. ca ma va contacta d-na avocat Oana Ghinea, dar nu s-a intamplat asa ceva. Am sanse sa imi recuperez banii? Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac si daca-mi puteti recomanda un avocat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:31, 23 Decembrie 2010
aveti sanse sa va recuperati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda la banii platiti ca taxa de poluare ANTONIE ANTONIE prin decizia din 19.01.2012, a Curtii de Apel Craiova, definitiva si irevocabila, mi-am recuperat suma de 4423 lei platita drept taxa de poluare, dobanda ... (vezi toată discuția)
Respingerea de catre curtea de apel craiova a majorarilor (dobanzilor) pentru taxa de poluare auto ANTONIE ANTONIE Desi Tribunalul Dolj a hotarat ca DGFP Dolj datoreaza pe langa taxa de poluare incasata ilegal si majorari de intarziere, intrebarea mea este de ce Curtea de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto ioancs ioancs buna ziua, sunt din orasul buhusi judetul bacau si am inmatriculat o masina second hand adusa din germania pentru care am fost nevoit sa platesc taxa de ... (vezi toată discuția)