avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Respingerea de catre Curtea de Apel Craiova a ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Respingerea de catre Curtea de Apel Craiova a majorarilor (dobanzilor) pentru taxa de poluare auto

Desi Tribunalul Dolj a hotarat ca DGFP Dolj datoreaza pe langa taxa de poluare incasata ilegal si majorari de intarziere, intrebarea mea este de ce Curtea de Apel Craiova modifica hotararea respectivului tribunal in sensul ca nu se datoreaza majorari?#-o Fac precizarea ca atunci cand am contestat Decizia de impunere a taxei de catre DGFP Dolj, solicitand anularea ei si totodata restituirea sumei platite drept taxa de poluare. Alt document nu am mai completat, adica nu am completat si Cererea de restituire a sumei platite pentru ca nu se preciza nicaieri ca as avea o asemenea obligatie. Decizia Curtii de Apel Craiova este irevocabila si ca atare intrebarea mea este unde am gresit de am pierdut dobanda la suma de 4.500 lei pe timp de 2 ani? Se pare ca nici cheltuieli de judecata nu am obtinut deoarece avocatul meu nu le-a solicitat Tribunalului Dolj si a ramas sa le solicite Curtii de Apel Craiova cu ocazia recursului facut de DGFP Dolj.
Multumesc mult!#-o
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 21:22, 27 Ianuarie 2012
Conform codului fiscal dobanda se datoreaza din a 45- a zi dupa introducerea cererii si pana la plata efectiva a sumei datorate. Si pentru perioada in care ati fost lipsit de acei bani cel care pierde procesul este tinut la despagubiri, sub forma dobanzii.Cum motiveaza respingerea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda la banii platiti ca taxa de poluare ANTONIE ANTONIE prin decizia din 19.01.2012, a Curtii de Apel Craiova, definitiva si irevocabila, mi-am recuperat suma de 4423 lei platita drept taxa de poluare, dobanda ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare cu sau fara dobanda lagala? bge bge Mi-a fost respinsa de Curtea de Apel solicitarea de plata a dobanzii legale pentru plata taxei de poluare, solicitare admisa de Tribunal. Are vreo sansa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)