avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

buna ziua, sunt din orasul buhusi judetul bacau si am inmatriculat o masina second hand adusa din germania pentru care am fost nevoit sa platesc taxa de poluare. as putea sa-mi recuperez acesti bani si m-ar interesa eventual un numar de contact a unui avocat sau firma din zona care se ocupa cu asa ceva. ieri am facut si cererea de recuperare a banilor de la fisc si am primit raspuns negativ din partea lor. multumesc anticipat, ioan s.
Cel mai recent răspuns: ioancs , utilizator 21:39, 23 Februarie 2012
cand ati achitat taxa, in ce data???
taxa de poluare am achitato anul acesta pe 31 ianuarie iar marti saptamana aceasta am facut cerere la fisc de restituire a taxei si tot in aceeasi zi am primit si raspuns negativ din partea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare mirceapatrascu mirceapatrascu Am inmatriculat in anul 2008 un autoturism adus din Germania(second hand) si tot atunci am platit taxa de poluare . Acum vreau sa o radiez din circulatie . ... (vezi toată discuția)
Se ma face adresa de restituire catre finante in cazul taxei de poluare sau se da direct in instanta glo glo vreau sa dau in judecata pt restituirea taxei poluare, in cazul in care am inmatriculat un autoturism second hand. Intrebarea mea este daca mai trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)