avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie de concediu neacordata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie de concediu neacordata

Buna ziua!

ma confrunt cu o problema foarte importanta, in sensul ca lucrez la o companie destul de cunoscuta, insa desi pe toate contractele colective de munca, emise din 2005 de cand lucrez eu la ei, scrie clar ca se acorda o anumita indemnizatie de concediu, nu am primit niciodata nimic.Este legal sa ai un articol in contractul colectiv de munca si sa nu il respecti.Cum trebuie sa procedez legal sa imi recuperez acesti bani neprimiti pana acum?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 23 Decembrie 2010
Faceti o sesizare la ITM si/sau promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat sa va plateasca aceste sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba de lucru mihaelanagy mihaelanagy Sunt in concediu de maternitate,si am fost o luna si jumatate in proba de lucru,dupa care am renuntat ca nu era locul potrivit pentru mine. Angajatorul la care ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere stipulata in contractul colectiv de munca la nivel national fonghesy fonghesy buna ziua, Este adevarat ca angajatorul trebuie sa plateasca o prima de nastere mamei, cuantumul fiind un salar mediu pe unitate. este valabila si pentru ... (vezi toată discuția)