avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii lichidare si avans
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

lichidare si avans

BUNA ZIUA.NUMELE MEU ESTE STEFANESCU MIHAI si am o intrebare.sotia mea a intrat in concediu de odihna in data de 15 12 2010 si vroiam sa stiu data in data de 25 12 2010 beneficiaza de salariu[ia salariu de doua ori pe luna]ptr perioada lucrata pana la 15 12 2010.VA MULTUMESC FRUMOS.

Alte discuții în legătură

Recuperare indemnizatie concediu odihna acordat in plus la lichidare daniela85 daniela85 Am o nelamurire si sper sa ma ajutati....Am un angajat care are dreptul pe un an de zile de 25 zile concediu odihna....in luna febr.2010 angajatul a ... (vezi toată discuția)
Concediul medical poate influenta modul de calcul al indemnizatiei de crestere copil? anicoleta anicoleta Buna ziua, Nu stiu daca concediul medical pate influenta modul de calcul si implicit suma cuvenita aferenta indemnizatiei de crestere copil? Lucrez la ... (vezi toată discuția)
Calcul co timp partial lucru camyMo camyMo Buna ziua. Am si eu o mica dilema: un angajat a lucrat cu norma intreaga perioada 01.01.2010-16.08.2010 (salariu 700) si cu 1/2 norma din 16.08.2010(salariu ... (vezi toată discuția)