avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... amenzi
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

amenzi

Daca am amenzi de circulatie neplatite, statul imi poate opri sau taia subventia pe bovine?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 17:18, 28 Decembrie 2010
Nu. Care stat ????
Pentru ovine si caprine de exemplu anul asta se a dat subventie anexand intre altele acest cerinte: inregistrare; b) declaratie pe propria raspundere ca nu au datorii restante la bugetul de stat si la bugetul local, la data solicitarii primei; ordin 98/2010 Mininsterul Agriculturii.
Cunosc mai multe persoane carora li s-a taiat subventia pe bovine. Cei de la APIA Novaci, de care apartin eu mi-au zis ca anul asta, prin nu stiu ce ordin, Fiscul a oprit banii celor cu amenzi de circulatie neplatite. precizez ca nu mi-a venit nicio somatie de plata acasa. As vrea sa stiu daca este un abuz si din partea cui!
ABUZ !!!!! APIA este APIA bugetul local este buget local. Nu au nici o legatura. Cine conditioneaza plata face un abuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie apia niculaucarmen niculaucarmen Am depus la APIA o cerere de acordare a primei de exploatatie specia bovine pentru un numar de 17 capete, aferenta anului 2011. Ca urmare a acestei cereri ... (vezi toată discuția)
Exploatatie agricola dan constantin ursache dan constantin ursache Vreau o lamurire in urmatorul caz:sotia are o exploatatie agricola , a depus cerere pentru subventia la bovine, sotul are amenzi, are vreo influienta asupra ... (vezi toată discuția)
Concesiune terenuri Franken Franken Va salut ! Suntem o institutie publica, mai exact primarie, iar prin Ordinul 541/2010 ni se recomanda sa concesionam pasunea comunala, care face parte din ... (vezi toată discuția)