avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare la ap cu 3 camere
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare la ap cu 3 camere

Pana cand se plateste asigurarea la ap cu 3 camere si cat costa
Cel mai recent răspuns: Marius Barabas , Consultant asigurari 11:38, 24 Decembrie 2010
Daca e vorba de asigurarea obligatorie , termenul este de 15 ianuarie 2011 iar valoarea politei este de 20 euro/an pt o suma asigurata de 20.000 euro si pt trei riscuri asigurate: cutremur, alunecari de teren si inundatie provenita din revarsarea raurilor.
Conform noilor modificari aduse legii 260/2008 daca aveti o asigurare facultativa in vigoare la data intrarii in aplicabilitate a modificarilor (19.12.2010), sunteti obligata sa incheiati asigurarea obligatorie la expirarea celei facultative
Fa-ti o asigurare facultativa, alege o companie serioasa , primii in top 10 si nu mai ai nevoie de cea obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire asigurare obligatorie(pad) vs asigurare facultativa phoenix13 phoenix13 salut, am o asigurare facultativa (a trebuit sa o fac pt programul prima casa) in care printre riscurile asigurate se afla si in caz \\"inundatii, ... (vezi toată discuția)
Asigurarea apartamentelor in 2016 lily_nic lily_nic Buna, As vrea sa stiu daca imi fac asigurarea facultativa la apartament, full, mai trebuie sa o fac si pe cea obligatorie? Este absurd... din moment ce sunt ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta artur1971 artur1971 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema . Eu am asigurat apartamentul de 5 ani in fiecare an . Acum vine legea si spune ca trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)