avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... firma casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

firma casco

am casco la generalli si expira peste 14 zile. doresc alta firma care este mai buna?am fost la grupama si mia dat oferta este ok as dori fara fransiza suma asigurata este mai mare ca la generali si conditii mai bune . am fost si la alianzz si acolo sunt la fel aproape dar mam uitat pe forumuri si vad ca au prb. un sfat se poate? va multumesc si ,,CRACIUN FERICIT,,:thumbup:
Cel mai recent răspuns: Adicu85 , utilizator 23:03, 27 Decembrie 2010
Cele doua firme citate sunt in primele 5 pe piata asigurarilor si nu stiu ce va face sa credeti contrariul. Pe forum nu se dau clasamente dupa cum sunt de buni unii sau altii ci o pozitie functie de totalul de prime subsrise sau incasate functie de tipul de polita.
Amandoua firmele la care ati fost sunt f. bune .
Vedeti ca la Allianz aveti si asistenta rutiere in caz de defectiune , foarte important mai ales cand mergeti in afara tarii.
va multumesc pentru raspus si sper sa iau cea mai buna decizie . totusi doresc sa inchei fara fransiza e mai scump dar cred ca e mai bine
Va recomand polita "EuroCasco"de la Astra Asigurari. Se poate incheia fara fransiza, cu asistenta rutiera, si multe alte acoperiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco fara fransiza wap54 wap54 Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi spuneti daca stiti ce firma de asigurari mai face asigurare CASCO cu fransiza zero? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Leasing- obligatie rca+casco la acelasi asigurator gabiistancu gabiistancu Buna ziua, am achizitionat un autoturism in leasing in 2007. Am incheiat pe o perioada de 5 ani polita CASCO la Omniasig. Anul acesta am primit o ... (vezi toată discuția)
Casco la astra inpartit in 4 rate, accident in primul interval in penultima zi, acceptul de plata luat in perioada de gratie... sunt obligat sa platesc si urmatoarea rata? Nicolaescu Nicolaescu Am un fiat stilo coupe 1.6 si casco la ASTRA din 13 august 2008, prima polita am platit o singura rata 12 luni 507 E, polita era doar pe avarii si avea ... (vezi toată discuția)