avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art. 55
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art. 55

am fost asistent personal pt o ruda 2 ani de zile.aceasta a decedat.cartea mea de munca a fost incheiata cu art. 55 lit.c.am trimis la primarie o scrisoare prin care am intrebat de ce mi s-a incheiat cartea cu acesta lit. deoarece nu mai puteam beneficia de somaj.am primit raspuns ca potrivit art.38 alin. 4 din lg.448/2006 contractul unui asistent personal inceteaza DE DREPT.imi poate cineva spune daca in situatia mea s-a procedat corect?
Cel mai recent răspuns: Radu Popescu , Avocat 22:21, 19 Martie 2008
Era vorba de art. 39 din Legea 448/2006 privind persoanele cu handicap. Contractul Dvs. de munca trebuia desfacut in baza at. 55 lit.a) din Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract munca geanina_Prv geanina_Prv In cazul asistentului personal incadrat cu CIM pe perioada nedeterminata, la decesul persoanei cu handicap CIM al acestuia inceteaza de drept conf. art.39 ... (vezi toată discuția)
Incetare cim -somaj nyyco nyyco Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti daca o dispozitie a primarului de incetare a unui contract de munca al unui asistent personal din cauza decesului ... (vezi toată discuția)
Alegere in revisal temei de incetare pt incetarea cim asistent personal martapopescu martapopescu Buna ziua, Ce temei de incetare trebuie ales in REVISAL pt incetarea de drept a CIM al asistentului personal ca urmare a decesului salariatului ( temei ... (vezi toată discuția)