avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mutatie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mutatie

Intrebarea mea este - atunci cand o persoana vrea sa isi faca mutatie dintr-un oras in altul, la politie, acolo unde depunde toate actele este nevoie de a prezenta si motivele pentru care vrea sa locuiasca in orasul respectiv?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 23:14, 26 Decembrie 2010
Buna ziua !
Nu trebuie sa motiveze aceasta decizie ...
Nu trebuie sa motiveze, dar trebuie sa duca un act care sa dovedeasca fara tagada ca va locui la adresa unde cere mutatia.
nu conteaza motivul in schimb este necesara prezenta proprietarului care te ia in spatiu. ai doua var domiciliu flotant adik ti se aplica ceva pe spatele buletinului fie schimbi buletinul cu totul pe motiv de schimbare domiciliu fara alte explicatii e vb de o bifa pe formular. bafta
~ Conținut șters la cerere ~
Mersi tuturos pentru sfat!
Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Alte discuții în legătură

Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiul locativ - dezavantaje pentru proprietar beeram beeram Buna ziua, Am o prietena careia ii expira buletinul si m-a rugat sa o iau in spatiu locativ ca sa aibe domiciliul in orasul in care stam, deoarece ea este ... (vezi toată discuția)
Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? adică eu m-am ... Ciocea Ciocea Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? Adică eu mam mutat într-un alt oraș și la scoala nu ma primește pentru ca nu am adresa din buletin aici ... (vezi toată discuția)