avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mutatie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mutatie

Intrebarea mea este - atunci cand o persoana vrea sa isi faca mutatie dintr-un oras in altul, la politie, acolo unde depunde toate actele este nevoie de a prezenta si motivele pentru care vrea sa locuiasca in orasul respectiv?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 23:14, 26 Decembrie 2010
In cazul cand imi aleg apartamentul pe care as vrea sa-l inchiriez dar proprietarul refuza sa-mi faca mutatie, adica sa ma ia in spatiu? ce pot face eu? am vreun drept sau trebuie sa caut altul care ar accepta?
Nu-l puteti obliga sa va ia in spatiu, dar in acest caz ar trebui sa va cautati alt apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiul locativ - dezavantaje pentru proprietar beeram beeram Buna ziua, Am o prietena careia ii expira buletinul si m-a rugat sa o iau in spatiu locativ ca sa aibe domiciliul in orasul in care stam, deoarece ea este ... (vezi toată discuția)
Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? adică eu m-am ... Ciocea Ciocea Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? Adică eu mam mutat într-un alt oraș și la scoala nu ma primește pentru ca nu am adresa din buletin aici ... (vezi toată discuția)