Am o masina cu numere de inmatriculare de Spania. Am facut RAR-ul si am platit toate actele inafara de taxa de prima inmatriculare. Luni va trebuie sa o platesc la Finante. Intrebarea este : Pot da in judecata statul roman pentru a nu plati taxa ?
Daca nu platesc taxa Luni am garantia ca nu o voi plati majorata cu pana la 50 %?
Ce pot sa fac?? Multumesc Frumos si Sarbatori Fericite!!!
Nu puteti inmatricula masina fara a plati taxa de poluare. Pastrati copie dupa decizia de impunere si dupa chitanta de plata a taxei de poluare pentru a putea recupera ulterior suma astfel achitata prin hotarare judecatoreasca.
Puteti inmatricula autoturismul fara plata taxei de poluare, dar trebuie sa chemati in judecata Serviciul Inmatriculari , si instanta ii va obliga sa inmatriculeze auto in cauza.
Partea rea a acestei situatii este ca la Oradea se dau termene de judecata anul viitor in toamna, si nu este placut sa stati cu masina neinmatriculata atata vreme. Acum depinde la dvs ce termene de judecata se dau.
Inmatriculare masina
sympa
Buna ziua!
Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din ... (vezi toată discuția)