am avut un accident an urma caruia am 20 de zile de iml am ramas cu o cicatrice destul de mare pe frunte foarte vizibila am o antrebare avocatul meu mia zis 0sa cerem 60000de ron si osa raman cu cel putin jumatate din suma pot sa ma ancred an vorbele avocatului el stie ce am la dosar sie un avocat foarte bun fiind avocatul familiei de mult timp as dori sa stiu de la dumneavoastra care sunt sumele care se iau an astfel de cazuri si daca conteaza si deavocat
Pentru a vi se da pareri documentate ,la obiect,trebuie cunoscute actele si lucrarile dosarului.
Daca avocatul dvs este bun,dupa cum afirmati,nu aveti motive sa nu credeti ce va spune,dar trebuie sa fie de acord si cel care le plateste sau trebuie dovedite cu probe,daca nu se realizeaza intelegerea.
nu am cheltuit mai multde 3000 ron pana acum din care 1400 pe spitalizare restul la iml si altele dar nu stiu de ce se tine cont presupun ca de zilele de spitalizare nu stiu daca se ia an seama si semnulramas an frunte
Despagubirile civile,acordate fie de asigurator,fie in instanta ,trebuie dovedite,cu acte,martori,expertize,cu acte probe acceptate de lege.
Cuantumul care va fi dovedit prin aceste probe va fi admis de asigurator(fara audieri de martori) si de instanta.
Trebuie sa pastrati toate actele,factril,bonuri de casa,orice alte acte care dovedesc cheltuielile pe care trebuie sa le atasati ca probe in instanta,pe care trebuie sa le aiba in vedere asiguratorul.
Daca asiguratorul nu va va despagubi cu suma solititata,vetyi administra probe in instanta.
Simpla insiruire a unor sume,nu inseamna ca acestea vor fi achitate,fara a fi dovedite.
deci eu nupot lua bani pentru ceam suferit si pentru toate ranile provocate am avut fractra de coasta fisura de cot probleme la coloana plaga frontala descchisa cu 8 copci pe astea nu pot lua bani iau bani numai pe ce am cheltuit