avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto parte vatamata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto parte vatamata

am avut un accident an urma caruia am 20 de zile de iml am ramas cu o cicatrice destul de mare pe frunte foarte vizibila am o antrebare avocatul meu mia zis 0sa cerem 60000de ron si osa raman cu cel putin jumatate din suma pot sa ma ancred an vorbele avocatului el stie ce am la dosar sie un avocat foarte bun fiind avocatul familiei de mult timp as dori sa stiu de la dumneavoastra care sunt sumele care se iau an astfel de cazuri si daca conteaza si deavocat
Este posibil sa fie expertiza de stabilire a dinamicii producerii accidentului.
Intrebati avocatul despre ce este vorba.
Cu privire la modalitatea de plata a onorariului astfel a stabili organul de urmarire penala si asa trebuie sa procedati
gilcrist1977 a scris:

asdori sa stiu de ce sa cerut o expertiza si an ce consta aceasta expertiza eu trebuie sa platesc 250ron si cel vinovat la fel chiar este necesara am anteles ca fara aceasta nu pot cere nimic de la asigurare

Noi nu avem de unde sa stim de ce s-a solicitat efectuarea unei expertize. Intrebati pe avocatul dvs.
pot cere o copie a dosarului care este la cercetari penale?
dar an unele cazuri ca ale mele cam ce suma sa luat
In general in timpul cercetarilor,nu se pot face astfel de copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot modifica suma pe care o cer ca despagubire in cazul unui accident? nchivu nchivu Buna seara, numele meu este Chivu Nicolae si pe 24.03.2010 am avut un accident rutier de motocicleta, de la I.M.L am primit 60 de zile de spitalizare. Am fost ... (vezi toată discuția)
Am deschis dosarul de dauna pentru vat corporala accident auto can cad dureazasolutionarea gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto sunt parte vatamata am 18 zile iml am ramas cu un semn an frunte azi am deschis dosarul de dauna pentru vatamare corporala dar cu ... (vezi toată discuția)
Mau sunat cei de la asigurari si miau zis gilcrist1977 gilcrist1977 am dosar de dauna vatamare corporala mau sunat cei de la asigurari si miu zis ca nu sa prezentat nici pana acum vinovatul sa semneze niste acte si daca nu se ... (vezi toată discuția)