am avut un accident an urma caruia am 20 de zile de iml am ramas cu o cicatrice destul de mare pe frunte foarte vizibila am o antrebare avocatul meu mia zis 0sa cerem 60000de ron si osa raman cu cel putin jumatate din suma pot sa ma ancred an vorbele avocatului el stie ce am la dosar sie un avocat foarte bun fiind avocatul familiei de mult timp as dori sa stiu de la dumneavoastra care sunt sumele care se iau an astfel de cazuri si daca conteaza si deavocat
Avocatul care va sustine cauza trebuie sa fie in tema cu daunele din asigurari deoarece se pot obtine despagubiri materiale dar si daune morale dar toate trebuiesc probate cu acte sau martori. In ce priveste cuantumul daunelor acestea difera de la instanta la instanta si sunt in functie de argumentele prezentate de avocat.
Puteti sa cereti oricat doriti dvs ,dar vi se va da numai cat dovediti.
Daca doriti sa cereti numai de dragul de a cere este una,daca incercati sa fiti rezonabil este alta.
De altfel vi se va dovedi acest lucru,in momentul cand va trebui sa justitificati despagubirile..
acum mi sa spus ca trebuie facuta o expertiza eu platesc 250ron si cel vinovat 250 ron nu am anteles despre ce expertizae vorba avocatulmeu se cam grabea sa cerut un expert avocatul meu a fost deacord cu acest expert dar nu stiu ce face acest expert am anteles ca fara aceasta expertiza nu pot cere nimic
asdori sa stiu de ce sa cerut o expertiza si an ce consta aceasta expertiza eu trebuie sa platesc 250ron si cel vinovat la fel chiar este necesara am anteles ca fara aceasta nu pot cere nimic de la asigurare