avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... mau sunat cei de la asigurari si miau zis
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

mau sunat cei de la asigurari si miau zis

am dosar de dauna vatamare corporala mau sunat cei de la asigurari si miu zis ca nu sa prezentat nici pana acum vinovatul sa semneze niste acte si daca nu se prezinta an termen de 90 de zile se ancheie dosarul si ne vedem an instanta dar miau propus sa ami dea niste bani pentru cheltuielie care leam avut pana acum dovedite cu actele depuse de mine la dosar adica spitalizarea analize etc acestea se ridica undeva la 2000ron .mai pot cere peorma an instanta alti bani pentru suferina si semnele ramase astea ce daune sunt.eu am 18 zile de iml am avut coaste rupte mana si am ramas si cu un semn vizibil de 7 8 centimetri an frunte as dori sa ami spuneti cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 11:38, 5 Aprilie 2011
ati depus plingere penala la dosarul deschis de catre politia rutiera? cite zile de ingrijire medicala s-au constatat?
am depus am 18 zilede la iml dar eu vreau sa stiu alceva va rog uitativa la ce am scris
In instanta puteti cere pe langa cheltuielile medicale si de spitalizare si daune morale. In total aceste despagubiri se pot ridica la o suma de pana 3,5 mil de euro.
dar daca iau de la asigurari banii care mi ofera ei pentru cheltuieli de spitalizare adica daune materiale mai pot cere an instanta daunemorale pentru suferinta pentru semnele ramase ei miau zis caami da acum ce am cheltuit eu si daune morale an instanta
e corect sau ami trag teapa
pai incercati si va convindegi.. atunci cand veti primi bani ei va pun sa semnati ceva.. sa cititi.. banuiesc ca prin doc respectiv va cer sa renuntati la orice alte pretenti... iar dosarul nu se inchide cand vor ei ca nu a venit soferul sa semneze ceva..

Alte discuții în legătură

Cat dureazapana ce primesc un raspuns de la asigurari an legatura cu dosarul de dauna gilcrist1977 gilcrist1977 am deschis dosar de dauna la asigurari cam cat dureazapana ce primesc un raspuns am la dosar tot ce trebuie expertixa certificat iml anexa doi de la politie ... (vezi toată discuția)
Am deschis dosarul de dauna pentru vat corporala accident auto can cad dureazasolutionarea gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto sunt parte vatamata am 18 zile iml am ramas cu un semn an frunte azi am deschis dosarul de dauna pentru vatamare corporala dar cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa dosar gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici ... (vezi toată discuția)