avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... minora de 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

minora de 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?

dupa cum spune si titlu o minora in varsta de aproape 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?tin sa mentione ca eu sunt cel de 22 de ani iar minora e fica unui politist...avand in vedere ca avem aproape 1 an de cand suntem impreuna si nu au avut loc contacte sexuale intre noi,ea fiind inca fecioara,am o intrebare: tatal ei imi poate face dosar penal pt corupere de minori?tin sa mentionez ca tatal e foarte agresiv...astept raspuns..multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:12, 28 Decembrie 2010
depinde in ce fel sunteti amenintat.
sunt amenintat in sensul ca imi face dosar penal pt corupere de minori si jigniri
Cred eu ca interesul,mai ales daca aveti intentii serioase cu fata,nu este sa aveti dispute cu tatal acesteia,aceasta situatie in mod evident,ar dauna relatiilor dintre dvs.
Eu cred ca ,fie cu tact,fie odata cu trecerea timpului ,trebuie sa gasiti un mod de a normaliza relatia dintre dvs si parintele prietenei dvs.
Din punct de vedere legal nu este nicio problema,astfel ca intre doi barbati ,pana la urma ,pot exista si relatii de respect reciproc,dvs fiind mai tanar,ar trebui sa incercat sa aveti initiativa macar de a purta un dialog civilizat si constructiv cu acesta.
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
tatal fetei e materialist....iar eu nu ma ridic la nivelul asteptarilor lui( 2 bmw-uri+o vila+ cont generos)....si am tot incercat sa vorbesc rational si respectuos cu tatal....pur si simplu e imposibil....dar oricum...va multumesc pentru raspunsuri...:)
Daca fata are 17 nu are ce sa va faca legal decat daca ii promiteti fetei ca o luati de sotie si ea accepta un act sexual din acest motiv.

Alte discuții în legătură

Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori cry_ana cry_ana numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori amein amein Daca fata a plecat de acasa 3 zile iar tatal ei a depus plangere impotriva iubitului ei de 19 amandoi negand ca au intretinut relatii sexuale fara ca cineva sa ... (vezi toată discuția)