avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu RDS-ul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu RDS-ul

Dupa ce am bheneficiat de net de la UPC si am fost multumita de prestatia lor m-a pus naiba sa trec la rds.
Pe langa ca serviciile nu aveau continuitate, facturile soseau rar, cand soseau ajungeau si prea tarziu deoarece rds-ul avea grija sa ma deconecteze cu 24 ore inaintea sosirii facturii care venea uneori...

Pe 20 dec 2010 dimineata la prima ora descopar ca am fost deconectata pt neplata.
Accesand "contul meu " de la rds vad ca una dintre facturile "neplatite"o platisem, mai mult de atat eram in posesia chitantei pe care am pastrat-o in urma unui alt episod identic cand nu am putut face proba platii cu chitanta si am fost nevoita sa platesc de 2 ori aceeasi factua #-o...
Satula de nesimtirea, tupeul, lipsa de respect pt client ce le-au aratat rds-ul m-am intors la upc inca din 21 dec 2010 si in prima zi libera ,24, m-am dus la punctul de incasare rds si am solicitat rezilierea contractului cu plata serviciilor prestate de catrei ei LA ZI.
acolo un tinerel mi-a refuzat solicitarea si mi-a spus ca pt rezilierea contractului este OBLIGATORIU sa platesc facturile emise chiar daca acestea sunt emise pt decembrie 2010 si ianuarie 2010.
ca rezilierea contractelor se face intre 1 si 5 ale lunii si ca mi-am asumat acestea prin semnarea contractului , pe care evident nu l-am citit...#-o
ca stie ca facturile nu prea ajung la clienti dar el nu are ce face ...:stunned:
ca desi sunt deconctata , ca sa mi se rezilieze contractul TREBUIE sa achit taxa de reconectare pt ca ei sa-mi furnizeze serviciile si in ianuarie (desi le-am spus clar ca nu mai am nevoie de serviciile lor.)

aceasta este povestea pe scurt.
Inutil sa mai mentionez ca nu am mai avut niciodata astfel de probleme cu nici un furnizor de servicii. Sunt un bun platnic.
intrebarea mea este :
cum pot sa ii pun la punct?
m-am gandit sa merg sa le platesc cu monezi de 5 si 10 bani dar tot banii mei sunt si aia... Cum as putea sa-mi recuperez banii pe care ei vor sa mii ia in mod abuziv?

Multumesc,
Craciun Fericit Tuturor!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Decembrie 2010
lili5, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:06, 26 Decembrie 2010
Notificati in scris furnizorul de servicii ca renuntati unilateral la contract din motive imputabile acestuia! In acelasi timp sesizati acest aspect la opc de domiciliu invocand ca temei legal Legea nr.193/2000, republicata si Legea nr.296/2004, republicata, modificate prin Legea nr.161/2010.
din pacate au dreptate cei de la companie cu ce v-au spus.acestea sunt prevederile din contract.
athe, de ce trebuie abordata aceasta problema, asa...pur si simplu?
athe a scris:

din pacate au dreptate cei de la companie cu ce v-au spus.acestea sunt prevederile din contract.

cu clauze abuzive cu tot?
Normal dreptatea este de partea legii si, pe cale de consecinta, trebuie avut in vedere acest lucru ceea ce inseamna ca furnizorul de servicii incalca legea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune pentru somatie de plata Claw23 Claw23 In anul 2009 am solicitat rezilierea unui contract de telefonie/internet cu RDS pentru motivul ca facturile nu ajungeau la mine si de foarte multe ori ei ... (vezi toată discuția)
Servicii upc suspendate, desi platite tuilleries tuilleries Buna ziua! Am intampinat urmatoarea situatie: in luna iulie am vorbit la telefon, serviciu achizitionat de la UPC impreuna cu Internet si TV) mai mult decat de ... (vezi toată discuția)
Referitor la garantie (rebransare gaz) danafancsali danafancsali - In data de 13 august 2013 a fost intrerupta furnizarea gazelor naturale la adresa sus mentionata datorita neachitarii facturilor reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)