avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actiune pentru somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actiune pentru somatie de plata

In anul 2009 am solicitat rezilierea unui contract de telefonie/internet cu RDS pentru motivul ca facturile nu ajungeau la mine si de foarte multe ori ei intrerupeau serviciile pentru neplata acestor facturi.
De fiecare data trebuia sa solicit factura prin e-mail , sa o platesc si sa astept reconectarea.

Acum am primit o citatie pentru o actiune deschisa de RDS prin care imi solicita plata a 2 facturi restante se pare in valoare de cca 400 lei pe care nu le-am primit niciodata. Problema este ca ei solicita acum penalitati si alte daune in valoare totala de 1600 lei. Mentionez ca un a existat nicio procedura de conciliere.

Cum ar trebui sa procedez, cred ca as avea nevoie de ajutorul unui avocat , locuiesc in Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:41, 22 Martie 2012
in perioada pentru care sunt emise facturile ati beneficiat de servicii?
nu am beneficiat, aveam deja contract cu alt furnizor cel pe are il folosesc si astazi.
Oricum problema mea principala sunt acele majorari care mi se par exagerate si abuzive in conditiile in care sumele initiale nu mi-au fost aduse la cunostinta
Facturile sunt emise pentru perioada ulterioara solicitarii Dvs. de reziliere a contractului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor! diaconumc diaconumc salut! sunt intr-o situatie disperata, va rog sa ma ajutati! am contract cu rcs&rds de 4 ani.in februarie 2010 am mers sa reziliez contractul pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Problema rcs rds ContSters190570 ContSters190570 Buna ziua! Pe scurt va voi relata problemele ce le-am intampinat cu cererile mele de reziliere contracte incheiate intre subsemnatul si operatorul RCS ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata Daniela Cristache Daniela Cristache buna ziua.pe data de 5 mai 2008 am fost chemata in instanta de Rds pentru fond-somatie de plata.e vorba de 2 facturi emise pentru aprilie si mai 2005,perioada ... (vezi toată discuția)