buna ziua.pe data de 5 mai 2008 am fost chemata in instanta de Rds pentru fond-somatie de plata.e vorba de 2 facturi emise pentru aprilie si mai 2005,perioada in care eu nu am beneficiat de conexiune la internet deoarece reziliasem contractul cu rds.problema este ca toate actele legate de aceasta reziliere nu mai exista,eu aparand ca deconectata din cauza neplatii.nu am cum sa dovedesc acea reziliere,nu mai m nici un act din acea perioada.
pe 1 mai am platit totusi cele 2 facturi in valoare de 670lei iar ieri instanta a hotarat sa platesc si penalitatile de vreo 1400 lei.ce pot face acum,pentru ca nu vreau sa platesc aceste penalitati?repet ca eu nu am beneficiat de conexiune la internet pentru acele 2 luni.pot face contestatie la tribunal?am nevoie de avocat pentru asta?...va multumesc
ps.ce le-a trebuit sa astepte 3 ani de zile ca sa ma cheme in instanta pentru plata facturilor?
eu am reziliat pentru ca am facut imediat contract cu o retea de cartier.actele de reziliere cineva din rds le-a pierdut.
am angajat avocat,astazi i-am dat actele si maine ma anunta ce sanse de castig am.
~ final discuție ~