buna. nu stiu cum sa incep pt ca povestea e cam complicata....adica tatal meu mai demult a vandut masina unei rude care la randul ei a vandut-o unei alte persoane dar intre timp a ramas pe numele tatalui meu care platea impozitul pe masina si pana in zilele noastre....dar anul trecut tatal meu a murit si noi nu am facut succesiunea. intrebarea mea e cum am putea sa scapam sa nu mai trebuiasca sa platim impozitul acela pe masina?
Trebuie sa radiati autoturismul ...
Acte necesare (instrainare autovehicul) :
■Cerere tip
■Cartea de identitate a vehiculului in care este inscris fostul proprietar
■Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare pentru fostul proprietar si semnaturile fostului si actualului proprietar
■Trei exemplare completate ale certificatului de radiere
■Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)
■Certificatul de inmatriculare semnat de fostul proprietar
■Placile cu numere de inmatriculare.
Avand in vedere faptul ca proprietarul este decedat , trebuie sa prezentati in plus si certificat deces proprietar, certificatul de mostenitor si imputernicire pt radiere ( din partea tuturor mostenitorilor , daca sunt mai multi ) ... imputernicitul va fi cel care va semna toate documentele ...
si inca un amanunt ...important .... trebuie sa luati certificat fiscal care sa ateste lipsa datoriilor astfel ca va trebui sa achitati la zi impozitul aferent (vedeti cum reusiti sa recuperati aceste sume de la actualul "proprietar") ...
Ceva amenzi nu s-au primit , avand in vedere ca defunctul figureaza ca proprietar ??? #-o
ok. va multumesc. sarbatori fericite!!! si un AN NOU FERICIT !!!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere auto
bso
buna,imi poate zice cineva ce acte imi trebuie pentru a sterge masina din baza primariei unde este inregistrata,eu am vandut-o in alt judet,fara a face cu ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism
Borza
Buna.Societatea pe actiuni x vinde on autoturim unei persoane fizice. Tranzactia s-a facut eliberandu-se o factura. Persoana fizica vinde la randul sau mai ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism
tla
daca radiez un autoturism din circulatie la cerere, avand documente eliberate de la primarie ca posed spatiu de depozitare, mai platesc in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)