avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire impozit pentru urmasii veteranilor de razboi
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire impozit pentru urmasii veteranilor de razboi

Buna ziua, as vrea sa stiu daca poate fi scutit de impozit fiul unui veteran de razboi daca acesta a decedat. Daca da, cum ar trebui sa procedez? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 26 Decembrie 2010
Facilitatea de care vorbiti,, potrivit Legii 44/1994 se acroda numai veternatilor si vaduvelor veteranilor de razboi nu si altor urmasi
iulia1512 a scris:

Buna ziua, as vrea sa stiu daca poate fi scutit de impozit fiul unui veteran de razboi daca acesta a decedat. Daca da, cum ar trebui sa procedez? Multumesc anticipat!

Nu , numai vaduvele de razboi si vaduvele veteranilor care nu s-au recasatorit beneficiaza de scutire la impozitul pe cladiri si terenuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaduvele de veterani de razboi si taxele suporteru suporteru Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti si mie paragraful de lege care stipuleaza daca vaduvele de veteran de razboi sunt scutite sau nu de plata taxelor penbtru ca ... (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)