avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... poze publicate cu fiul meu fara acordul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

poze publicate cu fiul meu fara acordul meu

Eu am un baietel de un an si 5 luni,sunt despartita de 6 luni de tatal copilului.Problema este ca el si-a facut alta relatie cu o femeie,iar de cand este cu ea nu-i mai plateste copilului absolut nimic,asta stiu si o voi rezolva pe cale legala,insa tipa si-a permis sa publice cu micutul meu poze pe profilul ei de facebook.Intrebrea mea este daca este legal sau mai bine spus daca pot sa o denunt ca publica poze cu copilul meu fara acordul meu,chiar daca are acordul doara al tatalui,pot sa-i fac o plangere,pot sa-i interzic ei?Ma deranjeaza enorm pt ca nu este delkoc o persoane decenta,a publicat pozele copilului meu pe langa altele cuea,cu ei,in posturi deloc decente.Ce pot sa fac,sunt disperata...?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:09, 26 Decembrie 2010
sa discutati cu fostul sot pt a-i interzice acesteia accesul sa publice poze cu copilul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expunere minor in poza de catre sotia fostului sot puimicc puimicc Este legal ca sotia fostului meu sot sa isi puna pe facebook la poza de profil o imagine in care este ea, fostul sot si copilul meu? Am divortat si copilul ... (vezi toată discuția)
Formulare intampinare la apel divort cu minori fikret fikret Buna ziua. In februarie 2013 am intentat procesul de divort cu toate ca actele le-am predat avocatei mele din noiembrie 2012 imediat dupa ce fostul meu sot ... (vezi toată discuția)
Divort in spania, interzicere de a vizita familia mea si alte injustitii melidor melidor Buna ziua. Traiesc in Spania de 10 ani. In urma unei relatii cu un cetatean spaniol, s-a nascut un baietel care acum are 5 ani de zile. Ne-am despartit cind ... (vezi toată discuția)