avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARE LOCUINTA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE LOCUINTA

Este obligatorie asigurarea unei locuinte mostenita de la parinti in cota de 50 % eu si 50 % sora mea ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:59, 27 Decembrie 2010
Asigurarea locuintei este obligatorie oricat de multi proprietari ar imparti-o.
este obligatorie asigurarea.impartiti costul asigurarii in doi.dar trebuie sa va faceti asigurare daca nu vreti sa fiti amendat.
ORDIN nr. 10 din 27 iulie 2010
privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor impune asigurarea locuintelor indiferent de numarul proprietarilor sau de cotele detinute din proprietate.

www.avocatulmeu.ro
este obligatorie sa aveti locuinta asigurata.
puteti face si asigurare facultativa la intreaga valoare a apartamentului. conform legii asigurarii locuintelor,pers care au asig facultativa nu trebuie sa isi faca asig obligatorie.
de aceea este indicata o asig facultativa. multe companii si-au modificat produsele astfel incat sa asigure f multe avantaje clientilor.daca doriti mai multe detaii, acestea se pot da in privat.
Legea spune ca tota cladirile cu destinatia locuinta se asigura obligatoriu. Cele care dispun de o asigurare facultativa nu mai sunt obligate sa fie asigurate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie locuinta artur1971 artur1971 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema . Eu am asigurat apartamentul de 5 ani in fiecare an . Acum vine legea si spune ca trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Asigurare alexa groupama ciiprian24 ciiprian24 Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)
Am fost inundata de vecinul de deasupra guinea guinea Am fost inundata de vecinul de deasupra in data de 19.07.2013. Noi nu locuim acolo, suntem plecati din localitate, muncim intr-un alt oras la aprox 700 Km ... (vezi toată discuția)