avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

In anul 2011 voi intra in concediu prenatal din data de 01.03.2011.
Intrebarea mea este, ca am dreptul la concediu de odihna de 21 de zile inainte de cel prenatal, cat am dreptul in mod normal in fiecare an?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:43, 26 Decembrie 2010
Durata minima a CO este de 21 zile lucratoare pe an calendaristic.
1. Conform Codului muncii CO se acorda proportional cu activitatea desfasurata intr-un an calendaristic.
2. Deci pe 2011 veti primi CO pentru doua luni lucrate: ianuarie si februarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna inainte de concediu prenatal Blumella Blumella Buna ziua! De la 1martie 2011 voi intra in co prenatal.Insa inainte de prenatal as vrea sa imi iau concediul de odihna aferent anului 2011(in cazul meu 21de ... (vezi toată discuția)
Plata concediu odihna argava argava CRACIUN FERICIT!!!! Daca anul acesta am fost in concediu medical din februarie si pana in decembrie fara sa-mi efectuez concediul de odihna firma este ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna razvantamasanu razvantamasanu Buna tuturor, Am intanit o mica problema zilelea astea la serviciu legat de zilele de concediu ce mi se cuvin. Ca sa fiu direct va spun ca m-am angajat pe ... (vezi toată discuția)