avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACTE ADITIONALE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACTE ADITIONALE

Va rog tare mult sa-mi spuneti cum sa procedez, timpul trece iar eu nu stiu ce sa fac. Sa fac o noua demisie cu data care mi-o cer (1 aprilie 2008), as vrea sa merg la Casa de Pensii sa platesc contributia lunara (Cartea de munca e la mine) pot plati fara adeverinta firmei cu cele 4 luni lucrate? Salarul in euro nu l-am primit nici acum. Va multumesc mult.
Ultima modificare: Duminică, 23 Martie 2008
anabel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 20 Martie 2008
Orice act de modificare, executare, incetare sau suspendare a contractului individula de munca se depune la ITM in termen de 5 zile de la perfectarea lui ...deci nu in 3 zile cum au sustinut ei.
Trimiteti demisia dvs prin posta cu confirmare de primire.
Puteti sa depuneti o sesizare la ITM in ceea ce priveste drepturile salariale neachitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea cartii de munca ContSters24933 ContSters24933 Buna seara, Sper ca cineva sa ma poata lamuri. Problema este urmatoarea: in 2006 m-am angajat la o companie cu toate formele legale, pe functia de referent ... (vezi toată discuția)
O mica problema mioarapetre mioarapetre Daca angajatorul refuza la prezentarea demisiei sa-mi plateasca salariul ce as putea sa fac pt a intra in posesia lui? (vezi toată discuția)
Carnet de munca - vechime in munca Qwerty2010 Qwerty2010 Sunt angajat la o firma din iulie 2008, acesta fiind primul meu job. Nu mi-au facut carte de munca, doar am semnat un contract individual de munca. ... (vezi toată discuția)