avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Azi este Sf. STEFAN La Multi Ani!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Azi este Sf. STEFAN La Multi Ani!

:love1: De Sf. Stefan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment.
Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf Stefan, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

:vishenka: La Multi Ani !

Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2010
ContSters179589, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirunika , utilizator 18:05, 27 Decembrie 2010
Imi alaturi urarile de bine si de La MULTI ANI ! ,din inima tuturor celor care poarta numele Sfantului Stefan.
Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii Dvs., sa rasara mereu cate o raza de soare care sa va aduca fericire si bucurie. Va doresc multa sanatate, sa aveti sufletul curat si toate dorintele sa vi se implineasca.

LA MULTI ANI va urez tuturor acelora care astazi va sarbatoriti ziua onomastica !
LA MULTI ANI
Urez tuturor acelora care astazi sarbatoriti ziua onomastica "SF. STEFAN"!
La Multi Ani si fie ca aceasta zi de Sf. STEFAN sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La multi ani la trecerea dintre ani si pentru cei care poarta numele sf. vasile  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]LA MULTI ANI 2011!!![/b] http://www.youtube.com/watch?v=d4l8rfNYIqA&feature=related Sa nu uitam ca odata cu trecerea in noul an ii sarbatorim pe ... (vezi toată discuția)
Urari de sfantul andrei :)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Va doresc multa sanatate, fericire, realizari alaturi de cei dragi si sa aveti parte numai de zile senine si insorite! Cele mai frumoase flori, cele mai ... (vezi toată discuția)
Sfanta maria iulia1970 iulia1970 Le doresc tuturor din aceasta comunitate, ce poarta numele Sfintei Maria, multa sanatate!:love1: (vezi toată discuția)