avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executie silita a unei persoane (fost proprietar).
Discuție deschisă în Executare silită

Executie silita a unei persoane (fost proprietar).

In data de 16 noiembrie 2010, am apelat la un executor pentru a evacua fostul proprietar dintr-un apartament de 4 camere, apartament pierdut in urma unui proces de partaj, partea lui obtinuta in schimb fiind o sulta egala in quantum cu 1/2 din valoarea apartamentului si ce lucruri si-a dorit din casa. Dupa executie si-a primit sulta in termeni legali, adica in prezenta executorului, avocatului si notarului, cu anumite angajamente, printre care si cel ca pana la 1 decembrie sa-si ia lucrurile.
Lucrurile stau astazi 26.12.2010 astfel: nu si-a luat lucrurile de acolo tinand casa blocata si mai mult, locuieste acolo bine merci sfidand legea, dar acoperit de faptul ca fiul sau care sta acolo i-a dat drumul in casa. Casa a devenit prin partaj proprietatea mamei baiatului, iar sulta a fost achitata din castigurile mele (prietenul ei) si ale ei din ultimii 4 ani.

Cum ma sfatuiti sa procedez, ce metode legale am pentru a nu intinde la infinit aceasta situatie penibila?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:00, 27 Decembrie 2010
Sa platiti un alt avocat care sa se ocupe de aceasta problema in termeni mai duri.
Daca aceasta va este vointa...
daca intelegerea nu a functionat, faceti evacuarea. Simplu. Tot prin executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Andreea_Manolache Andreea_Manolache Buna ziua, ma numesc Andreea Manolache, sunt casatorita de 18 ani cu sotul meu si avem un baiat de 17 ani. De ceva timp s-a apucat de baut, vine noaptea ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Succesiune titanul titanul Buna. Am un prieten care locuieste impreuna cu parinti. In urma decesului mamei sale, continuand sa locuiasca cu tata-l vitreg, ne fiind de acord la partaj ... (vezi toată discuția)