In data de 16 noiembrie 2010, am apelat la un executor pentru a evacua fostul proprietar dintr-un apartament de 4 camere, apartament pierdut in urma unui proces de partaj, partea lui obtinuta in schimb fiind o sulta egala in quantum cu 1/2 din valoarea apartamentului si ce lucruri si-a dorit din casa. Dupa executie si-a primit sulta in termeni legali, adica in prezenta executorului, avocatului si notarului, cu anumite angajamente, printre care si cel ca pana la 1 decembrie sa-si ia lucrurile.
Lucrurile stau astazi 26.12.2010 astfel: nu si-a luat lucrurile de acolo tinand casa blocata si mai mult, locuieste acolo bine merci sfidand legea, dar acoperit de faptul ca fiul sau care sta acolo i-a dat drumul in casa. Casa a devenit prin partaj proprietatea mamei baiatului, iar sulta a fost achitata din castigurile mele (prietenul ei) si ale ei din ultimii 4 ani.
Cum ma sfatuiti sa procedez, ce metode legale am pentru a nu intinde la infinit aceasta situatie penibila?
daca intelegerea nu a functionat, faceti evacuarea. Simplu. Tot prin executor judecatoresc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort
Andreea_Manolache
Buna ziua, ma numesc Andreea Manolache, sunt casatorita de 18 ani cu sotul meu si avem un baiat de 17 ani. De ceva timp s-a apucat de baut, vine noaptea ... (vezi toată discuția)
Succesiune
titanul
Buna. Am un prieten care locuieste impreuna cu parinti. In urma decesului mamei sale, continuand sa locuiasca cu tata-l vitreg, ne fiind de acord la partaj ... (vezi toată discuția)