avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna. Am un prieten care locuieste impreuna cu parinti. In urma decesului mamei sale, continuand sa locuiasca cu tata-l vitreg, ne fiind de acord la partaj s-a ajuns la tribunal fiind inca pe rol cazul.
Intrebare: Are drept tatal sa-l evacueze din locuinta pana la definitivarea procesului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:16, 2 Iulie 2011
Dupa parerea mea nu il poate evacua decat daca locuiesc impreuna si este imposibila convietuirea intre cei doi si este vinovat fiul.
Nu are dreptul sa il evacueze fara o hotarare judecatoreasca def. si irevoc. de evacuare. Sa nu plece amiabil.
Tata-l a schimbat usa de la locuinta ne anuntand si nici lasand cheia. Se poate considera abuz? Avocatul pretenului meu nu este in tara si nu stie ce demers sa faca ,urmatorul termen la tribunal fiind pe data de 13 septembrie
Sa isi caute urgent alt avocat...macar provizoriu...pana se intoarce avocatul lui...
In mod normal nu poate sa astepte in fata usii si sa astepte pana se va deschide...daca se va deschide...
Multumesc pentru promtitudine,

Alte discuții în legătură

Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala gabyela gabyela Buna ziua. locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - succesiune nedezbatuta, imposibilitate plata sulta VioricaE VioricaE Am si eu o problema ! Mama mea si tatal vitreg au cumparat impreuna un imobil cu 3 camere mama a decedat in 2003 tatal vitreg a decedat in 2012 . Mai am 2 ... (vezi toată discuția)