avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata cu 35 de ani contributie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata cu 35 de ani contributie

Sotul meu are 54 ani.Este nascut in 15-09-1956.Are o vechime in munca de 35 ani ,din care 3 in grupa 1 de munca.Cand s-ar putea pensiona anticipat?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:58, 27 Decembrie 2010
Anticipat la 60 de ani cu un stagiu total de cotizare de 43 de ani fara stagiu asimilat.Anticipat partial la 60 de ani cu un stagiu de cotizare de 35 de ani fara stagiu asimilat.Limita de vasta la 65 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata elena138 elena138 Buna seara! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns! Cand se poate pensiona anticipat o persoana nascuta pe data de 3 ianuarie 1956, vechime ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie anticipata? ContSters197163 ContSters197163 Buna ziua, Sotul meu e nascut pe 27 iulie 1956, si as dori sa-mi spuneti cand poate iesi la pensie anticipata sau partial anticipata. lucrat 1974-2010 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata bhv bhv buna, ma numesc viorel si am varsta de 56 ani. Cu 38 ani lucrati din care 10 grupa 1, as putea iesi in pensie anticipata? daca da cand, daca nu va rog sa imi ... (vezi toată discuția)