avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Un Contractul de intretinere facut cu parinti cu care lociesc poate fi atacat de ceilanti farati. La data respectiva apartamentul a foste evaluat si s-a platit taxa pe valuare respectiva. In contract este stipulat clauza de intretinere din parte mea.
El este acelasi cu cel de Vanzare cumaprare cu clauza de intretinere ?
In cazul cand el este atacabil ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: mars_on_line , utilizator 16:09, 28 Decembrie 2010
Un contract de intretinere nu este un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere.Primul poate fi atacat de catre fratii dvs.in instanta de judecata.
Ce mai pot sa fac in acest caz? pentru ca el sa nui mai poata fi atacata
Parinti sunt inca in viata
Contract de vanzare cumparare.
Si de la cine sa cumpar ca apartamentul este trecut pe numele meu, ar trebui ca prima data sa il trec pe numele lor ca apoi sa am de la cine sa cumpar
Prima data am facut un act de donatie, dupa care am aflat ca poate fi contestat. Am trecut propirietatea inapoi la parini, cu alti bani, ca apoi sa fac actul de intretinere care la momentul respecrtiv mi s-a spus ca era cel mai bun platind si la acesta taxta pe valuarea apartamentului
din cate stiu eu rezolutiunea contractului se poate face numai de parinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trec casa doar pe numele meu??? bucurescu bucurescu buna ziua, vreau sa fac un act de vanzare-cumparare intre mine si parintii mei care vor sa-mi lase casa lor mie. Vreau sa ma lamuriti cu un lucru: sunt ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare sau donatie ? Annita Annita Buna ziua, Bunicii mei vor sa-mi lase mie, dupa moartea lor, apartamentul in care locuiesc numai eu de 5 ani, ei avand apartamentul lor. Intrebarea este, ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament BENCIU CRISTINA BENCIU CRISTINA daca parintii mei imi lasa ca mostenire apartamentul proprietatea lor, care este cea mai simpla modalitate? contract de vanzare - cumparare sau donatie, avand ... (vezi toată discuția)