avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

sunt insarcinata in 2 luni si nu mai lucrez din 29 noiembrie 2010.pot sa mi platesc singura la cartea de munca sa iau prenatal?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:01, 27 Decembrie 2010
Mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate sa intrebati cum ati putea face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate mire974 mire974 Firma la care am lucrat a intrat in procedura de lichidare in luna octombrie, iar toti angajatii au intrat in preaviz in luna noiembrie. Din 29 noiembrie sunt ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)