avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... scuter electric
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

scuter electric

buna ziua, vreau sa-mi iau un scuter electric si recunosc, nu cunosc acest segment de legislatie; trebuie probabil sa ai vreun fel de permis pentru a-l conduce (am cat. "B" )? cum se echivaleaza acei 50 cmc, aici nefiind vorba de asa ceva? asta apropo si de inmatriculare, multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabrielleanca , utilizator 12:03, 27 Decembrie 2010
am uitat sa va spun ca nu am o problema de varsta, gen mai putin de paispe ani, (era de fapt evident, daca am permis de conducator auto).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moped emanuel1986 emanuel1986 Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)
Atestatul pentru moped este valabil in italia? ionelushh ionelushh salutari de curind mi-am scos un atestat, pentru un moped \"scuter\" problema este ca in februarie merg in italia si as vrea sa-l iau cu mine . dar din cite ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa risca? Ellena007 Ellena007 Buna ziua.Am si eu o mica problema.Am un prieten care a suferit un accident cu scutere,accident in urma caruia o persoana a decedat.Cel care a decedat,conducea ... (vezi toată discuția)