avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creanta

Buna ziua. Am o intrebare : Poate o firma sa isi faca reclama la TV ,la niste aparate pe care inca nu le-a achitat si nici nu are de gand sa le achite.
In contract ( contractul nu e inregistrat la notar ,doar cu 2 martori ) am specificat faptul ca daca nu primesc jumatate din bani pot sa iau un teren cu care a venit ca si garantie (acest lucru e specificat in contract iar actele de pe acel pamant sunt la mine) iar pentru o alta suma neacoperita pot sa iau si ceva aparate din cele vandute,eu am primit doar 25% din pret pot sa cer in instanta pamantul si careva dintre aparate ? Sau pot cere si ceva daune daca nu am precizat asta in contract? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:32, 27 Decembrie 2010
Consultati personal un avocat caruia sa-i prezentati actele si care, pe baza acestora, va poate da un raspuns profesionist. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme uzul fruct laura_lupu2002 laura_lupu2002 Bunicii sotului ne-au facut act de vanzare cumparare pentru o suprafata de 200 mp,cu clauza de intretinere ajutor in gospodarie, etc. Bunica a murit acum 2 ... (vezi toată discuția)
Firma recuperatori creante Blade1985 Blade1985 Buna ziua! Am si eu o problema. In anul 2008 am contractat un credit ipotecar cu ipoteca de rang 1 in urma caruia am achizitionat un teren. Timp de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare autoturism - recuperare bani florinvfs florinvfs Buna ziua,impreuna cu un prieten am cumparat o masina ( pe numele lui apare masina in acte) , banii au fost pusi de amandoi , fiecare jumatate din suma.Dupa o ... (vezi toată discuția)