avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10

mama mea are dreptul sa fie despagubita conform legii 10 (casa poporului-fostul uranus)
cam cat ar costa un avocat si daca ma puteti ajuta cu un sfat ceva.........
cam cat m-ar costa sau se poate sa fie pl cand ia banii cu un anume procent?
astept rasp urgent !(poate si pe :fufa021978):)
Cel mai recent răspuns: anghel elena , utilizator 17:35, 5 Ianuarie 2011
a primit dispozitie de acordare de despagubiri? a emis primaria asemenea dispozitie?
da ,are toate documentele,are nr de dosar ....de toate
are toate actele pt legea 10
stiti cat costa m patrat chiar pe terenul unde este casa poporului(acolo are terenul care trebuie sa fie despagubita)?
Ar trebui discutat fata in fata , pentru a sti exact situatia : primaria a emis dispozitia cu propunere de acordare de despagubiri ? Solutia ar fi o consultatie prealabila, unde ar putea fi discutate toate aspectele, care sunt solutiile si stabilirea onorariului.

Alte discuții în legătură

Uranus,despagubire anghel elena anghel elena mama a stat in uranus,ceausescu ia demolat si am inteles ca in locul acela sa construit casa poporului. Mama a depus actele pt legea 10 ,cea care ii ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 art 5 ovidiu7 ovidiu7 ART. 5 din legea 10 spune : \" Nu sunt indreptatite la restituire sau la alte masuri reparatorii persoanele care au primit despagubiri potrivit ... (vezi toată discuția)
Despagubiri/chirie pt conducta transgaz pe terenul meu sorin888 sorin888 Buna ziua, am un teren cumparat de mai multi ani. La vremea aceea, era extravilan agricol. Acum primaria l-a trecut in intravilan, am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)