avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uranus,despagubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uranus,despagubire

mama a stat in uranus,ceausescu ia demolat si am inteles ca in locul acela sa construit casa poporului.
Mama a depus actele pt legea 10 ,cea care ii despagubeste pe cei in cazul acesta.
Problema este ca actele le-a depus de 5 ani dar nu se intampla nimic,care este cauza? tot cu spaga merge si acolo?!#-o
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 19:43, 30 Ianuarie 2010
incercati sa faceti o cerere de revenire aratind data si numarul sub care s-a depus documentatia privind plata despagubirilor.
Daca cererea a fosrt facuta conform legii si la termen, solicitati in scris primariei stadiul dosarului, vedeti care sunt impedimentele pentru care dosarul nu a fost inaintat comisiei.
Daca este vorba de plata despagubirilor, atunci trebuie sa va adresati ANPRP!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10 anghel elena anghel elena mama mea are dreptul sa fie despagubita conform legii 10 (casa poporului-fostul uranus) cam cat ar costa un avocat si daca ma puteti ajuta cu un sfat ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate-obtinere ion29m ion29m Buna ziua,doresc sa aflu daca exista vreo firma care se ocupa cu retrocedarea de terenuri intravilane in Bucuresti.Parintii au detinut in sectorul 6 un teren ... (vezi toată discuția)
Fotbal, castraveti, drept civil ? Geo Geo Geo Geo Preambul :-) subiectul a fost expus la rubrica "problemelor cu statul" dar neprimind niciun raspuns, il public si la "civile". Buna ziua, Am sa caut ... (vezi toată discuția)