avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA care tva se rambuseaza de la stat?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

care tva se rambuseaza de la stat?

as vrea sa stiu daca vand produse unei firme din UE de tva cer sa ramburseze de la stat?
tva pe care il platesc eu cand am achizitionat marfa la un pret sau tva la pretul pe care il vand(pretul este mai mare)?
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 19:36, 27 Decembrie 2010
tva deductibila aferenta facturilor dvs. de achizitie.

cand vindeti unei firme din UE, o faceti fara tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii roi firma neplatitoare de tva, stoc de marfa trecere la platitor de tva niculaionut85 niculaionut85 Salutare, Am urmatoarea situatia. Am o firma ne platitoare de tva pe care fac achizitii intracomunitare folosind un cu cu RO obtinut de la inregistrarea in ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar Stefanita1 Stefanita1 Buna ziua. Am o firma care importa produse din germania. Firma este neplatitoare de tva doar ca de unde cumpar eu, firma din germania este platitoare de tva. ... (vezi toată discuția)
Tva la achizitii intracomunitare mirceabescu mirceabescu Buna ziua! Imi poate spune cineva, va rog, cum se plateste TVA-ul pentru marfuri cumparate din UE in vederea revanzarii? Sunt inscris ca platitor de TVA in ... (vezi toată discuția)