avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Sunt angajat la stat si am un contract pe durata nedeterminata.Anul trecut ,in august am facut o cerere de concediu fara plata pe un an[am plecat din tara ]Din motive bine intemeiate, m-am intors dupa 6 lun isi am incercat sa ma prezint la seviciu, dar angajatorul imi spune ca nu ma poate primi pentru ca pe postul meu a angajat pe altcineva pe perioada de un an ,pentru cit am facut eu cererea de concediu fara salar-.intrebarea mea este daca angajatorul are obligatia sa ma primeasca inapoi [mai repede]pe posrul care mi se cuvine ,sau trebuie sa accept ca persoana angajata temporar sa ramana pe post pana se implineste anul?Adica,dreptul la seviciu este al meu,cu toate ca m-am intors inainte de un an, sau al celuii angajat temporar pe postul meu?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:34, 28 Decembrie 2010
Prin manifestarea dv. de vointa ati solicitat suspendare 1 an iar angajatorul nu are obligatia sa va primeasca la serviciu decit la sfirsitul perioadei pentri care ati optat mai ales ca a angajat pe postul dv. o persiana pe durata determinata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere din supliment de insertie in concediu de crestere copil dupa noua lege Vanda_T Vanda_T Buna ziua, initial am optat pentru concediu crestere copil de 1 an; dupa ce m-am intors la serviciu, dupa 8 luni, cu supliment de insertie (copilul meu are ... (vezi toată discuția)
Schimbare post la revenire din concediu medical vladutza6 vladutza6 buna! Ma confrunt cu urmatoarea problema: am fost in concediu medical timp de 9 luni, ca urmare a unui accident de munca... la 2 zile de la intoarcerea pe ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)