M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca la postul anterior am lasat impresia ca invat mot-a -mot... nu invat asa, niciodata nu am invatat asa, insa uitandu-ma peste postarile celor care au dat in anii trecuti am vazut ca ei cam asa au mers...bine, acum nu m-am uitat sa vad si rezultatele lor :P Oricum, capacitatea mea intelectuala este mult redusa in aceste momente, mai ales ca invat doar 4 ore pe zi dupa orele de munca...Abia astept ziua de 19 august cand intru in concediu ca sa.... nu stiu de ce o astept ca sigur atunci o sa fiu in criza de timp si stresata si ...vai de mine...
Poate, poate Cel de sus ne ajuta, indiferent cati vom fi pe loc, si in septembrie incepem impreuna marea aventura la SNG
Salutari
Am cateva nelamuriri la cpp si as vrea sa le dezbatem care doriti.
1) In art 246 (3) ne spune ca "instanta instiinteaza prin adresa adm.locului de detinere,cu dispozitia de a-l pune de indata in libertate pe invinuit sau inculpat, potrivit art 243(3)". Insa art 243(3) este mofificat prin legea 202 si nu mai zice nimic de instanta. Voi ce ziceti? Cum trebuie sa interpretam?
2)Art 278^1(1) zice asa: "Plangerea poate fi facuta si impotriva dispozitiei de netrimitere in judecata cuprinse in rechizitoriu". Problema pe care o ridic: cand se da rechizitoriu care sa cuprinda o asemenea dispozitie? Eu nu am gasit in cod asa ceva! Voi ce ziceti?
A 3-a nelamurire: in art 278(4) zice ca :"Dispozitiile art 275-277 se aplica in mod corespunzator". Ce sa inteleg?#-o
Ca impotriva rezolutiilor sau ordonantelor prin care s-au solutionat rezolutiile sau ordonantele de neincepere a u.p.............se poate face plangere din nou la proc ierarhic sup celui care a solutionat prima data plangerea? Nu vad logica acestui alineat! Eu ma gandesc ca dupa solutionarea plangerii de catre proc se merge cu plangere la judecator;
Voi ce ziceti?