M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Infatisarile si dezbaterile tin de sedinta de judecata care este in programa, de aici este scos art 129 cu privire la rolul activ al judecatorului, parca asa se numea subiectul, insa io zic ca trebuie stiut si art 129 deoarece nu se refera doar la judecator.
O intrebare de-a dreptul banala, dar d-aia e FORUM...la legea 304, la Directia Nationala Anticoruptie sau Parchetul National Anticoruptie, stiu prea bine ca se numeste DNA, insa in afara de alin 9 indice 1 al art86, peste tot in lege se vorbeste de PNA fara sa fi venit macar prin 202 cu o nota prin care sa spuna ca s-a schimbat denumirea din PNA in DNA.La examen cum scriem PNA sau DNA????
Ma bucur Monica, ca ai adus in discutie problema, DNA sau PNA, chiar asta vroiam sa pun eu in discutie.:D
Corect denumirea este de DNA, pt ca PNA a devenit DNA prin O.U.G 43/2002, tot acolo spune ca DNA este condusa de procuror sef.
Ce vroiam eu sa intreb este daca voi ati vazut ca la legea 567 spre ex la sanctiunii,se aplica pt PICCJ, DNA de conducatorii acesteia, procuror general dar la DNA avem procuror sef.?
Buna sunt noua pe forum insa va urmaresc de mult. Anul acesta mi-am dat licenta si mi-am zis sa incerc la sng insa mi se pare destul de greu de invatat cuvant cu cuvant, mai ales ca mai e asa putin timp. Oare mai avem timp pana la examen? Spor mult si succes!
Anytus, bine ai venit... merita sa incerci, n-ai de pierdut decat o vara, 350 lei si cativa neuroni tociti... gandeste-te doar ce te asteapta dupa...a se citi legile de la organizare, plusca daca tintesti mai sus, adica la un INM sau magistratura dupa 5 ani, iti va fi mult mai usor sa accezi stii cu ce se mananca, vezi daca iti place etc...iar financiar io zic ca e ok, in societatea i care traim
Spor la invatat...mai avem FIX o luna