avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

ce bine ar fi sa fie de 1000 ron desi ma indoiesc,totusi sa speram
stie cineva ce va urma dupa afisarea listei finale...ne vor suna in legatura cu verificarea reputatiei...recomandari etc????
annita1985 a scris:

ce bine ar fi sa fie de 1000 ron desi ma indoiesc,totusi sa speram
stie cineva ce va urma dupa afisarea listei finale...ne vor suna in legatura cu verificarea reputatiei...recomandari etc????

Dupa afisarea listelor ar trebui sa fim sunati pentru a ne spune ce trebuie sa facem pentru dovedirea bunei reputatii.
bitu11 a scris:

de decontat nu se deconteaza..am intrebat...dar nu m-au lamurit cu cuantumul bursei...doamana de la sng pe care am luat-o de la cafea -cred- a zis ceva de genul...in jur de 1000 ron...mai mult sau mai putin....si dupa care a precizat ca trebuie un card si un exras de cont cica la bcr...Acum eu nu zic ca nu ar fi bun 1000 dar daca de la 1000 se ajunge la 600.......:angry:

Ar fi bine daca ne-ar permite sa aducem un extras de cont si de la o alta banca...
pai nu stiu daca ne suna ei, de regula se posteaza un anunt cu actele care sunt necesare in vederea bunei reputatii pe care in max 15 zile le depui la tribunalul unde te-ai inscris...
nu a mai intrebat nimeni de bursa...?
In Regulamentul de admitere la SNG scrie ca buna reputatie o verifica o persoana de la curtea de apel din judetul in care ne-am inscris. Voi stiti din surse sigure ca trebuie sa depundem noi niste acte?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)