avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

pe voi v-a sunat cineva sa va intrebe de acte pt dovedirea bunei reputatii sau pt a va anunta k scoala incepe din 10 octombrie? :-/... eu nu am primit nici un telefon :hm:
fooxxy29 a scris:

pe voi v-a sunat cineva sa va intrebe de acte pt dovedirea bunei reputatii sau pt a va anunta k scoala incepe din 10 octombrie? :-/... eu nu am primit nici un telefon :hm:

nici eu. probabil vor mai trece cateva zile. nu ne ramane decat sa asteptam:))
Buna colegii, aveti idee daca cursurile se vor tine la sediul Sng sau/si in alta parte?
sa postati cei care veti fi contactati pt verif b. reputati? oare ce ne vor cere, caracterizari?
eu stiu ca se tin cursurile la sng. referitor la verificarea bunei reputatii, am sunat astazi la secretariatul sng si mi a s a spus sa sun la curtea de apel de care apartin si sa intreb acolo ce trebuie si daca trebuie sa ducem ceva. maine voi incerca sa vorbesc la mine in dolj si va anunt ce mi se spune. scuze pt cei care mi ai trimis msj privat referitor la cazare, am rasp tuturor dar nu s-au trimis msj din cauza dimensiunii, astazi am obs. eu am gasit o alta varianta un fel de gadza, dar inca nu e sigur, oricum nu vreau sa incurc pe nimeni, asa ca nu pot promite sau spune nimic. o seara frumoasa
andreeaco a scris:

eu stiu ca se tin cursurile la sng. referitor la verificarea bunei reputatii, am sunat astazi la secretariatul sng si mi a s a spus sa sun la curtea de apel de care apartin si sa intreb acolo ce trebuie si daca trebuie sa ducem ceva. maine voi incerca sa vorbesc la mine in dolj si va anunt ce mi se spune. scuze pt cei care mi ai trimis msj privat referitor la cazare, am rasp tuturor dar nu s-au trimis msj din cauza dimensiunii, astazi am obs. eu am gasit o alta varianta un fel de gadza, dar inca nu e sigur, oricum nu vreau sa incurc pe nimeni, asa ca nu pot promite sau spune nimic. o seara frumoasa

Eu am sunat azi la Curtea de Apel de care apartin si mi-au spus ca ei nu stiu nimic, nu au primit nici o directiva si sa sun la SNG sa intreb ce e de facut. Nu ne ramane decat sa asteptam.
V-ati gasit chirie?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)