M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Eu am sunat la Curtea de Apel din judetul meu si de abia zi primisera documentele de la SNG. Mi-au spus sa aduc recomandari de la asociatia de proprietari si de la facultate. Or sa va sune ei, dar daca nu mai vreti sa asteptati eu zic sa sunati voi la Curtea de Apel de care apartineti. :)
Am sunat eu acum 10 min la curtea de apel Craiova, azi au primit listele o sa urmeze sa ne sune, mi-au spus ca trebuie doua caracterizari de la facultate sau locul de munca.
salut! sunt din tg jiu, admis la sng si caut coleg sau colega pt a inchiria un apartament. ma puteti contacta la nr de telefon 0767482686 sau mesaj privat.