M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Pe mine m-a sunat o doamna de la Curtea de Apel Craiova si mi-a zis ca trebuie pana marti sa duc 2 recomandari de la profesori sau fosti colegi. Problema e ca nu stiu cum trebuie procedat le intocmim noi sau trebuie sa le intocmeasca ei . Cei care ati dus deja va rog sa mi rasp si mie.
pe mine m-au sunat acum 10 minute de la Curtea de Apel si mi-au cerut 2 scrisori de recomandare de la facultate sau de la fosti colegi....pe care treb sa le depun pana marti inclusiv
si eu caut chirie daca vrei cautam impreuna tot la Sng am luat si eu si nu gasesc chirie ...caut pe cineva cu care sa cautam un ap cu 2 camere....nr meu 0767595648
Am gasit cazare la un hotel de 2 *- 180 E /luna +10 lei /luna internet, fara alte cheltuieli. O fi bine, o fi rau ... Am achitat avansul.. Pana la urma ii vb de 6 luni, trece repede timpul. La garsoniera imi cereau cel putin 200 E, plata in avans pentru 1-2 luni, trebuia sa achit si cheltuieli de intretinere. Daca era prin agentie, mai cereau si acolo 50% din chiria pe prima luna... Avantaj la garsoniera este ca are bucatarie si mai mult spatiu..