M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI PENTRU CEI CARE INCEPETI CURSURILE...NOI, astia care am invatat mai putin sau am avut mai putin noroc va rugam sa ne tineti si pe noi la curent cu ceea ce faceti pe acolo, materii, seminarii, cat e bursa...eventual pe unde ati ajuns dupa repartizare (asta prin aprilie cred), etc...poate asa ne dati un impuls sa mai incercam o data. Bafta multa!
Ati gasim vreo lista cu cei declarati admisi in urma verificarii bunei reputatii? Eu am cautat si pe site-ul CSM-ului si pe cel al SNG-ului si nu am gasit nimic:(
Multumesc frumos!(raspund in nume personal pentru monia1977). Mi-a placut cum ai scris si vreau sa te incurajez, spor la invatat, sunt sigura ca vei reusi, pari o persoana realista! Numai bine!
am si eu o intrebare, dar nu e legata de cursurile/examenele SNG.
Mai exact, e vorba despre concursul direct pe post, la Judecatorie, pentru studii medii.
Daca a sustinut cineva de aici acest examen, imi poate spune si mie care e forma aleasa pentru evaluare la proba scrisa? grila sau redactional? Iar la proba de verificare a cunostintelor de operare pe calculator, in ce consta aceasta? redactarea unui document in Word intr-un anumit interval de timp sau ce anume?
raspuns pt raLara.03 : eu am participat pe data de 07 oct pt ocuparea unui post vacant cu studii sup la ICCJ si la proba scrisa am avut subiecte clasice de tip redactional si la proba la calculator am avut de tanscris un text in word, dictare si de facut un tabel in word.a fost timp suficient pt tot..sunt ft indulgenti de obicei la aceasta proba..am luat toti