avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc frumos pentru raspunsuri,Monia 1977.Asteptam sa vedem ce se va intampla.Si as mai avea o intrebare,daca poti sa mai ma ajuti.Pentru Inm,in viitor,ar fi mai bine grefier de instanta sau de parchet?Mentionez ca as fi mai atrasa de grefier de parchet,deoarece as vrea prucuror,dar din cate am citit pe forum-uri,grefierul de parchet nu prea are parte de practica,adica ma refer propriu-zis cu dosarele si pe site-ul Sng,am vazut ca are mai multe atributii administrative,ca sa zic asa.Multumesc anticipat pentru raspuns.
si eu m-am gandit tot la grefier de parchet deoarece in cele din urma si tinta mea este magistratura insa pe posturi, dar la sng, la parchete sunt putine locuri si in general se cam iau primele in ordinea mediilor de admitere la sng.
Multumesc frumos,Monia1977,pentru precizare.Deocamdata asteptam,pana aflam ceva oficial.O seara buna!
buna seara ,avoc_manu
sunt o potentiala candidata la sng 2012 si as vrea sa te rog sa-mi trimiti si mie codurile ,reactualizate,daca poti si vrei
in rest ,multumesc anticipat si mult
succes
Buna,
Vreau sa merg la un concurs de grefieri si as vrea sa stiu daca noile coduri de procedura civila si penala au intrat in vigoare , iar, daca NU au intrat in vigoare, daca au mai fost aduse modificari codurilor de procedura civ si pen, legilor: 567/2004,regulamentului de ordine interioara al instantelor judecatoresti, Roi al parchetelor, legii 304/2004 si codului deontologic al personalului auxiliar de specialitate din cadrul instantelor judecatoresti si al parchetelor. Precizez ca ultimele modificari cu care sunt la curent sunt cele aduse prin legea 202/2010,legea micii reforme in justitie.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2010 laviniadin1985 laviniadin1985 Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat? Multumesc ... (vezi toată discuția)