M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Buna, am si eu o intrebare:stiti cumva daca se mai sustine examen la SNG in luna februarie 2012?As dori sa incerc si eu. Astept un raspuns. Va multumesc. O zi buna!
Buna!In mod normal ar trebui sa se afiseze anuntul pana la sfarsitul acestei luni in cazul in care se va organiza concursul,dar mai mult ca sigur ca doar in septembrie 2012.oricum s a deschis un nou subiect SNG 2012 daca vrei sa stii mai multe pareri referitoare la examen.:)
si eu as vrea sa dau admitere anul acesta,dar nu stiam ca sunt doar 12 posturi pt pers cu studii medii sau cu studii de alta specialitate...sunt cam dezamagita:(
Nu s-a afisat nimc legat de posturile scoase la concurs exista doar un comunicat CSM prin care se anunta ca se va da examen in luna septembrie 2012 deci, in februarie nu se da examen.Nici espre posturile pentru studii medii sau de alta specialitate nu exista nici un anunt.