M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
as dori sa va adresez o intrebare la care pana acum nu am primit un raspuns concret: Pentru a putea participa la examenul de admitere din cadrul SNG, trebuie sa fiu neaparat absolventul unei facultati de drept sau oricarei alte facultati? Pun aceasta intrebare intrucat, citind regulamentul de admitere in care se stipuleaza conditiile de admitere, nu stiu exact cum sa interpretez conditia :"au studii superioare juridice ori studii medii sau alte studii superioare, dupa caz." . Unii zic ca facultatea de drept e obligatorie altii afirma contrariul. Va multumesc anticipat!
@laurika_18
Depinde de locurile scoase la concurs, daca sunt pt grefieri cu studii medii sau superioare ( numai juridice). De obicei admiterea SNG este numai pt cele cu studii sup. Daca aveti alte studii superioare, in afara de cele juridice, va recomand sa va indreptati catre posturile cu studii medii, scoase la concurs separat, in cadrul fiecarei instante.