M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Servus, Mihaela!
Si eu vreau sa sustin examenul la Sng anul viitor...dar cred ca pentru alte informatii privind examenul de anul viitor ar trebui sa infiintam un nou subiect SNG 2012:)
Eu mi-am achizitionat codurile de proceduri reactualizate si am inceput sa citesc, dar nu intr-un ritm foarte alert.
Tinem legatura!
Felicitari celor admisi in acest an!
O zi frumoasa,Mihaela!
buna :wave: ... am fost si eu tot azi sunata de la judecatorie si eu trebuie sa duc urmatoarele acte pana miercurea viitoare:
1. caracterizare de la ultimul loc de munca cu profilul moral si eventualele sanctiuni savarsite
2. certificat de atestare fiscala eliberat de administratia finantelor locale (primarie)
3. doua declaratii privind conduita mea de la doi vecini de bloc.
vroiam sa stiti si voi insa cred k depinde de la judecator la judecator ce acte va vor fi cerute .... :hammer: .... bafta tuturor in continuare :kissing: ....
ps: celor ce nu au citit celelate mesaje, sunt din Timisoara
o prietena de-a mea a fost sunat de curtea de apel Buc. si ia fost ceruta doar caracterizare de la ultima unitate de inv absolvita, a mai fost cineva sunat, si ce vi sa cerut?