M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Ce faceti? Pe unde sunteti cu invatatul? Eu repet pt a nu stiu cata oara organizarea iar de la 1 februarie va propun sa ne organizam un pic, asta in cazul in care vreti sa invatam impreuna, sa ne punem intrebari unii la altii in caz de neclaritati, etc...
Mi-am propus sa nu ma mai gandesc la trecut, la ce a fost, la ce nu a fost dar putea sa fie.... Asadar, haideti sa ne gandim cu optimism la viitor! Multa bafta tuturor!:luck:
Marione eu sunt de acord. Eu in prezent sunt la master, am intrat in sesiune, referate, ex in februarie de disertatie, dar promit sa ma alatur voua.
Vreau sa te intreb legat de organizare tu inveti la legea 567 si chestiile alea cu drepturile personalului auxiliar, dr la pensii si toate aberatiile alea de acolo? sa nu mai spun ca dincolo, la regulamentul de ordine interioara al instantelor judec. ca toate atributiile de acolo ex. maneger si inginer constructor mi se par absurde.
buna lume si la multi ani pe 2011! sa speram ca va fi un an cu realizari pt noi, cei care vrem sa intram la sng!
am si eu o rugaminte pt voi. ma poate servi cineva cu legile la organizare judiciara actualizate? mersi mult